
Přeskočit úsek

Horký jablečný punč
Venku nastal čas, kdy začneme více času trávit v našich domovech. Zima je za rohem a my jsme si pro vás připravili vynikající recept na horký jablečný punč. S tímto nápojem si příjemně užijete chvíle pohody při dobrém filmu, nebo jej lze použít i jako pohoštění pro hosty. Určitě je příjemně překvapíte.
Budeme potřebovat:
- jablečný mošt
- celá skořice
- hřebíček
- lžíce medu
- medová nebo obyčejná whiskey
- lžíce citronové šťávy


Postup na přípravu:
Do hrnce si nalijeme jablečný mošt, přidáme skořici, hřebíček a pomalu přivedeme k varu. Když dané suroviny začnou vřít, zmírníme oheň a povaříme ještě asi pět minut.
Po odstavení hrnce přidáme whiskey a ostatní suroviny, necháme zahřát a podle potřeby ochutíme medem.
Servírujeme s nakrájeným jablkem, skořicí a hřebíčkem.
Tento nápoj vás zahřeje i na těle i na duši.
Po odstavení hrnce přidáme whiskey a ostatní suroviny, necháme zahřát a podle potřeby ochutíme medem.
Servírujeme s nakrájeným jablkem, skořicí a hřebíčkem.
Tento nápoj vás zahřeje i na těle i na duši.